contact informatie retreats

Blijf op de hoogte van Retreats!

Start vandaag met verdieping, ontspanning én nieuwe energie. Schrijf je in voor onze mailings.

Meld je aan

Nóg meer ontspanning en verdieping

Fijne artikelen en tips ter inspiratie. Voor jou!

Frisse inzichten en positieve energie.

Een fit lichaam, een gezonde geest, een stressvrij leven. Klinkt logisch. Zo vanzelfsprekend is het vaak niet – vooral in onze maatschappij die altijd doorgaat en waarin jij altijd aan staat. Bij Retreats trap je bewust even op de rem en kom je tot stilstand. Zodat je daarna weer verder kunt, met frisse inzichten, nieuw bewustzijn en positieve energie.

Met Retreats brengen wij ontspanning en verdieping samen. Op een praktische manier en op één plek: onze prachtige resorts. We hebben alles in huis om jou gezonder, sterker en gelukkiger in het leven te laten staan.

Maar óók willen we je inspireren met fijne artikelen en veel tips; je vindt ze hieronder!

Make yourself a priority

At the end of the day, you're your longest commitment

Over ons retreats

Onze prachtige resorts

Groeien en ontwikkelen gaat beter in een omgeving van rust en ontspanning – dat is onze ervaring. Die omgeving vind je bij ons, Quality Wellnessresorts.

In Thermen Bussloo, Thermen Bad Nieuweschans én binnenkort ook Thermen Berendonck en Thermen Soesterberg bieden we je alles om uit je stress en in je energie te stappen: sauna’s en baden, hotels en wellnessfood, rituelen en belevenissen. Samen de basis voor jouw volgende stap: vooruit met Retreats.

Thermen Resorts

Wist je dat Thermen Berendonck, Thermen Bussloo, Thermen Bad Nieuweschans en Thermen Soesterberg de locaties zijn van onze Retreats?

Lees meer

Gratis adviesgesprek

Jij weet waar je naartoe wilt. Wij weten welke workshop, programma of opleiding hier bij past. We helpen je graag met een adviesgesprek!

Vraag aan

Maak een keuze.