contact informatie retreats

Blijf op de hoogte van Retreats!

Start vandaag met verdieping, ontspanning én nieuwe energie. Schrijf je in voor onze mailings.

Meld je aan

Yoga en Wellness; een ideale combinatie

En een ultiem cadeau voor jezelf, niet?

Yoga doet goed!

Bewuster worden van je lichaam, je lichaamshouding verbeteren, je flexibiliteit vergroten, leren om beter adem te halen én minder stress ervaren: yoga doet goed!

Yoga- een woord uit het Sanskriet - zouden we in het Nederlands kunnen vertalen als 'verbinden'. Verbinden van lichaam met de geest. De oorsprong van yoga ligt in India, maar inmiddels is het een levensstijl voor vele andere culturen, zó ook bij ons. Een levenstijl die stilte, vrede en geluk brengt. Mooi, toch?

Tijdens onze yoga workshops en meerdaagse programma's combineer je de positieve effecten van yoga en ademhaling én ben je bezig met zowel je lichaam als je geest. Helemaal fijn in combinatie met het weldadige effect van onze wellness. Een ultiem cadeau voor jezelf!

"Yoga is...

...not about touching your toes, it's about what you learn on the way down."

Thermen Resorts

Wist je dat Thermen Berendonck, Thermen Bussloo, Thermen Bad Nieuweschans en Thermen Soesterberg de locaties zijn van onze Retreats?

Lees meer

Gratis adviesgesprek

Jij weet waar je naartoe wilt. Wij weten welke workshop, programma of opleiding hier bij past. We helpen je graag met een adviesgesprek!

Vraag aan

Maak een keuze.