contact informatie retreats

Blijf op de hoogte van Retreats!

Start vandaag met verdieping, ontspanning én nieuwe energie. Schrijf je in voor onze mailings.

Meld je aan

Meditaties en muziek door Yvonne

Yvonne Vruggink is yogadocent, doet lichaamswerk én geeft muzikale workshops. Van jongs af aan heeft muziek een bijzondere plek in haar leven. Ga mee op een muzikale reis en ontdek hoe je wordt geraakt door klank: de gevoelige snaar van jouw hart en ziel.

Luister via Spotify & SoundCloud

Muziek brengt dus al eeuwenlang mensen in een andere stemming en vervoering. Muziek is energie en trilling en doet iets met ons. Yvonne brengt jou in contact met haar muziek om een gevoelige snaar, de snaar van je ziel te mogen aanraken. Met haar stem en muziek neemt ze je mee op reis naar sjamanistische oorden, indianenlandschappen en hemelse engelenhoogte. Een gevarieerde, diepgaande Sound Healing met de helende kracht van stem en daarnaast verschillende andere instrumenten als fluit, gitaar, synthesizer, didgeridoo, klankschalen, hang, stemvorken en percussie.

Je luistert haar fijne meditaties via SoundCloud: klik hier

Je luister haar album Infinite Waves via Spotify: klik hier

Over Yvonne

Yvonnes ouders gaven haar als klein meisje al mee dat muziek een goede uitlaatklep is. Van blokfluit, naar keyboard en uiteindelijk het schrijven van gedichten op muziek. Muziek is een vriend voor Yvonne. Een vriend aan wie ze haar innerlijke wereld toevertrouwt. Ze bespeelt dan ook niet één, maar meer dan tien instrumenten. En die afwisseling zocht ze ook in haar carrièrepad. Naast haar werk als docent helpt ze jou een muzikale reis naar binnen te maken.

Ontdek wat er in je leeft
 en wat belangrijk is voor jouw geluk. Yvonne neemt je mee op deze helingsweg.

Thermen Resorts

Wist je dat Thermen Berendonck, Thermen Bussloo, Thermen Bad Nieuweschans en Thermen Soesterberg de locaties zijn van onze Retreats?

Lees meer

Gratis adviesgesprek

Jij weet waar je naartoe wilt. Wij weten welke workshop, programma of opleiding hier bij past. We helpen je graag met een adviesgesprek!

Vraag aan

Maak een keuze.