contact informatie retreats

Blijf op de hoogte van Retreats!

Start vandaag met verdieping, ontspanning én nieuwe energie. Schrijf je in voor onze mailings.

Meld je aan

Een ver-ademing voor jezelf én anderen; onze 3-daagse ademopleiding.

Ilona Rave 21 Oktober 2022

Goed voor jezelf zorgen. En voor de ander. Het is op dit moment één van de belangrijkste boodschappen. En als je het ons vraagt, staat ‘self-care’ áltijd op nummer één.

Voor jezelf zorgen gaat veel verder dan gezond eten en voldoende bewegen. Het gaat ook om ontspannen, tot jezelf komen én balans vinden van binnenuit. Voelen wat er in je lichaam gebeurt, kan helpen om bepaalde patronen en blokkades te doorbreken die je weerhouden te doen wat je echt wilt. Door je bewust te zijn van je ademhaling, kun je veel chronische klachten verminderen en voel je je fitter en vitaler. Niets is zo krachtig en heilzaam als het werken met de adem, zówel voor lichaam als geest.

Onze 3-daagse ademopleiding:

☑ … is voor trainers, coaches, therapeuten, maar óók voor iedereen die belangstelling heeft voor de ademhaling en ademhalingstechnieken.

☑ … bevat zowel theorie als praktijk. Wat je leert tijdens de lessen, pas je samen met je medecursisten direct toe in praktische oefeningen. Daarbij ben je zelf coach, word je gecoacht én onderga je zelf ademsessies.

☑ … geeft je niet alleen diepgaande kennis over de ademhaling en leert je niet alleen gesprekken voeren en intakes afnemen, maar leidt je óók op tot gecertificeerd Balance Breathing ademcoach.


Benieuwd of de opleiding ademcoach iets voor jou is? Wil je meer informatie óf wil je je direct aanmelden?  

>> GA NAAR DE OPLEIDING

Extra fijn, tijdens deze drie dagen geniet je óók van luxe hotelovernachtingen in Hotel Thermen Bussloo, van iedere dag een heerlijke lunch en culinair diner én van drie dagen toegang tot onze fijne wellnessfaciliteiten.

Maak een keuze.