Anita Pardijs

Anita is een enthousiaste, heldere trainer met een hart voor mensen die verlangen naar lichter en bewuster leven. Ze is ervaringsdeskundig als het gaat om perfectionisme, sensitiviteit, hoofdbewoner en harde werker zijn. Het zette haar vijfentwintig jaar geleden op het spoor van zelfonderzoek, bewust en gezond leven. Met vallen en opstaan leerde ze dat die route van hoofd naar lijf en hart loopt, en dat het vraagt om aandacht en toewijding.

Ze begeleidt en bemoedigt graag anderen op deze weg. Hierbij gebruikt ze haar eigen patchwork aan methodes: van creatief tot zijnsgericht, van NLP tot ACT.

"We are all just walking each other home"

~ Ram Dass

We helpen elkaar, ieder op z’n eigen weg, door ons licht te schijnen en ons hart te laten spreken.

Wat kan Anita voor jou betekenen?

Anita wil mensen graag een plek bieden waar ze tot rust kunnen komen, kunnen landen bij zichzelf en hoe het is. Om zich weer bewust te worden van hun essentie, hun hart en wat ze van daaruit willen leven.

In de workshop Uit je hoofd, in je hart leert ze je hoe je bij jezelf kunt blijven in de realiteit van alledag en wat daarin speelt rondom lijf, hoofd en hart. 

Waar Anita positieve energie van krijgt?

Positieve energie is voelen dat je verbonden bent en bijdraagt. Het is ook gezonde zelfzorg, uit je hoofd in je leven komen. De trekkracht van gedachten, dagelijks gedoe en alle afleiding is zo groot dat daar regelmatig iets tegenover moet staan om weer af te stemmen op wat werkelijk belangrijk is. Anita gelooft daarom erg in het belang van uitzoomen, letterlijk en figuurlijk. Dat kan tijdens de dag in het klein in een paar minuten of met een meditatie of visualisatie. Haar uitzoomstart is de dag beginnen met een koude douche en tien-minuten-schrijven voordat de gezinsdynamiek op stoom komt. Een rondje wandelen in het Sterrebos in Groningen is ook fijne, in stilte of met een inspirerende podcast.

Al deze dingen zijn in de dagelijkse realiteit voor Anita net zo'n uitdaging als voor vele anderen, daarom komt ze voor het echte uitzoomen graag af en toe een dag naar Thermen Bad Nieuweschans en vindt ze de workshops en programma's van Retreats ook zo belangrijk!

Wat Anita nog meer doet?

Anita is ook boerendochter, bedrijfskundige en moeder. Samen met haar partner runde ze jarenlang een succesvol NLP-opleidingsinstituut. Ze heeft een coachpraktijk in Groningen, vertelt graag verhalen en schrijft gedichten.

Wil je meer lezen? Anita schrijft ook blogs, deze zijn >>hier<< te lezen.

Workshops, retreats of opleidingen door Anita Pardijs

Uit je hoofd, in je hart

Stap een dag uit de dagelijkse drukte om je vanuit rust en ontspanning weer te verbinden met jezelf: kom uit je hoofd in je hart!

Adviesgesprek

Gratis adviesgesprek

Jij weet waar je naartoe wilt. Wij weten welke workshop, programma of opleiding hier bij past. We helpen je graag met een adviesgesprek!

Naar de workshop

Maak een keuze.