Daniele Doeve

Coach, trainer, inspirator

Daniëlle Doeve

Een echte pionier, zo kun je Danielle omschrijven. Iemand die graag nieuwe paden verkent. Liefde, verbinding en authenticiteit zijn daarbij belangrijke waarden. Van jongs af aan is ze al een verbinder. “Er is niets mooiers dan mensen te verbinden met datgene wat hun hart raakt en hun innerlijk vuur krachtig laat branden.”

Danielle is sinds 2011 verbonden met de internationale vrouwelijk leiderschaps community Coming Into Your Own wat tot doel heeft om vrouwen wereldwijd te inspireren en te bekrachtigen in hun authentieke leiderschap. 

Het is Daniëlles missie om jou vanuit je hart te laten leven en werken. Draag bij aan een mooie wereld. Een wereld waarin we in balans leven met onszelf, anderen en de natuur. Helemaal jezelf zijn, dat is goud waard.  

“Je hart weet de weg.”

Zet je hart in als innerlijk kompas. Leef jouw leven vanuit innerlijke wijsheid en authentieke kracht.

Wat kan Daniëlle voor jou betekenen?

Een vroedvrouw van de nieuwe tijd. Zo werd Daniëlle eens omschreven. Samen met jou baart ze een nieuwe wereld waarin liefde leidend is en we weer in de juiste relatie leven met de natuur, de dieren en de mensen om ons heen.

Met haar kennis uit verschillende opleidingen en trainingen op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling helpt Daniëlle jou om tot bloei te komen. In haar workshop Innerlijk leiderschap voor vrouwen staan bewustzijn, authenticiteit en de kracht van de vrouwencirkel centraal. Maar ook muziek, gedichten en de natuur zijn onlosmakelijk verbonden met deze retreat. Word leider van je eigen leven. Vind de moed om het pad van je hart te volgen en maak daarmee het verschil.  

Waar Daniëlle positieve energie van krijgt?

Het geeft Daniëlle veel energie om schoonheid in de wereld te brengen. Met elkaar zingen, dansen en het leven te vieren is puur geluk voor Danielle. Music is Medicine! 

Daniëlle houdt van reizen, de natuur en mooie ontmoetingen. Goed voor jezelf zorgen is belangrijk voor haar. Gezond en lekker eten, je lijf in beweging te brengen en je verbonden voelen. Belangrijk in deze tijd van grote veranderingen.

Wat Daniëlle nog meer doet?

Daniëlle was in 2020 te horen in de Kukuru-podcast met Giel Beelen. Hierin vertelt ze over het pad van haar hart en hoe dit niet altijd over rozen gaat.

Ook volgt ze een sjamanistische jaartraining. Daarin leert Daniëlle om o.a. een zweethut te begeleiden. In Portugal volgt ze hiervoor de laatste module. “Ik zie ernaar uit om deze kennis en ervaring in de leiderschapsretreat voor vrouwen bij Thermen Bussloo te verweven.”

Workshops, retreats of opleidingen door Daniëlle Doeve

Workshop Innerlijk leiderschap

Deze workshop is er speciaal voor vrouwen die zichzelf naar een hoger level willen brengen, hun innerlijk leiderschap willen bekrachtigen en een gezonde en duurzame levensstijl willen onderhouden

bekijk

Gratis adviesgesprek

Jij weet waar je naartoe wilt. Wij weten welke workshop, programma of opleiding hier bij past. We helpen je graag met een adviesgesprek!

Adviesgesprek

Maak een keuze.