contact informatie retreats

Blijf op de hoogte van Retreats!

Start vandaag met verdieping, ontspanning én nieuwe energie. Schrijf je in voor onze mailings.

Meld je aan

Danny van der Linden

Danny is altijd gepassioneerd geweest door mensen en de reden van ons gedrag. Als kind was hij al sensitief en nam hij dingen waar die anderen niet zagen. In de 4 jarige opleiding 4 Dimensioneel Bodywork en Levenskunst in België, is Danny enorm gepassioneerd geraakt door energie en hoe ons lichaam en energie in een lichaam stroomt.

Door de opleiding leerde hij dat je je valkuilen kunt doorbreken en meer energie kunt hebben door je bewust te zijn van je gedrag. En dat heeft zijn leven veranderd. Danny werd zich bewust dat we vaak vanuit ons hoofd leven en niet bewust zijn van ons gevoel en ons lichaam vergeten. Door elke dag fysieke oefeningen te doen, beter te ademen en tijdig rust te nemen, leerde hij zijn gevoel te volgen in werk en prive. Door met name het achterhalen van de echte reden van zijn gedrag, vragen en klachten is hij enorm gemotiveerd om dit met de wereld te willen delen.

"Dingen kunnen veranderen en je kúnt je goed voelen"

~ Danny ~

Wat kan Danny voor jou betekenen?

In de workshops en retraites van Danny zak je stap voor stap dieper in je lijf. Je maakt je hoofd volledig leeg en door een mix van fysieke oefeningen en oefeningen om een model van 4 dimensies (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel), kom je in je hart en dieper in je lijf.

Vaak denken mensen dat je met een ademhalingsoefening zakt in je lijf, dat is ook zo, maar landen in je lijf gaat nog een laag verder zodat je echt komt bij de kern van jouw vraagstuk en dat kan veranderen.

Bovendien wordt je verrast door Danny, verrast met originele oefeningen en inspiratie en verrast dat je je in korte tijd zoveel inzichten krijgt en je goed kunt voelen.

Waar krijgt Danny positieve energie van?

Danny vindt het mooi als mensen zichzelf zijn en dingen veranderen. En de energie die ze hebben na een (dag)retreat. Dat kunnen dingen zijn als jezelf durven uitspreken, je grens aangeven, jezelf op 1 zetten, nee zeggen ipv ja, een gesprek met iemand wat je voorheen niet deed en je goed genoeg voelen.

Iedereen kan dingen veranderen. Danny ziet bij mensen altijd het potentieel en ruimte voor ontwikkeling. Veel mensen vragen hoe zie jij dat? Hij heeft dat meegekregen in zijn leven en vindt het mooi om mensen te zien. De verhalen zijn soms intens, maar voor Danny is het zo fijn om samen met de mensen dingen te doorbreken en de verandering te realiseren.

Workshops, retreats of opleidingen door Danny van der Linden

Landen in je Lijf

Een workshop in hoe jij je meer bewust kunt worden van hoe jouw denken samenwerkt met jouw emoties, jouw lichaam én de vraag "wie ben ik?

Werk & Privé in Balans

Werk & Privé in Balans gaat over persoonlijke energie en zit vol tips en handvatten om je huidige werkpatroon te doorbreken zodat je je meer bewust wordt van de dingen die jou energie kosten én de dingen die jou energie géven.

Maak een keuze.