contact informatie retreats

Blijf op de hoogte van Retreats!

Start vandaag met verdieping, ontspanning én nieuwe energie. Schrijf je in voor onze mailings.

Meld je aan

David Rigter

Al van jongs af aan had David een voorliefde voor het menselijk lichaam. Na diverse (massage) opleidingen en (mindfulness) cursussen is hij sinds 2016 - door de opleiding oefentherapie Mensendieck - paramedisch onderlegd om mensen van hun klachten af te helpen.

Vaak kwamen klachten weer terug, daarom ging David zich verdiepen in de mind body connectie. Hij leerde dat bij veel mensen de klachten voortkwamen uit belemmerende overtuigingen en vastgezette spanning en emoties die ze gewoon niet konden uiten. Hierdoor is David meer holistisch gaan werken, waardoor hij zowel op de fysieke, mentale als met de emotionele laag kan werken. Dit gaf hem zoveel meer voldoening in zijn werk; hij heeft nu écht de tools om mensen verder te helpen.

“Kracht is de mate waarin jij je kunt overgeven aan weerstand en ongemak”

Wat kan David voor jou betekenen?

In 2020 is David zijn krachten gaan bundelen met Levi Schoone en is hun voorliefde voor het opzoeken van weerstand middels kou een extra tool geworden die hij zichzelf rijk heeft gemaakt. De Ice Guys tribe werd een feit en alle kennis die David en Levi in de afgelopen jaren hebben vergaard delen zij graag in hun workshop!

David is zelf van alles aan den lijve ondervinden. Alles wat werkte in zijn eigen proces van weer opnieuw helen en verbinden met zichzelf, geeft hij graag door.

Wat betekent een goede gezondheid voor David?

Een goede gezondheid betekent voor David in lijn staan met je gevoel, en er ook naar durven handelen.

In de workshop Ice Guys ga je comfortabel worden met het oncomfortabele. En ga je de kracht van de adem, lichaamsbewustzijn en innerlijke rust zelf ervaren. De adem staat centraal. Als we deze leren beheersen staan we weer aan het roer van ons lichaam en onze geest. 

"Alles wat je zoekt zit al in je! Het is enkel een kwestie van het ontwaken van je eigen potentieel!"

Workshops, retreats of opleidingen door David Rigter

Workshop Ice Guys

Jezelf uitdagen door in een ijsbad te gaan zitten? Het is één van de onderdelen die aan bod komt tijdens onze unieke Ice Guys workshop.

Gratis adviesgesprek

Jij weet waar je naartoe wilt. Wij weten welke workshop, programma of opleiding hier bij past. We helpen je graag met een adviesgesprek!

Maak een keuze.