Erwin van Houwelingen

Coach, trainer, instructeur

Erwin heeft jarenlange ervaring met verschillende adem- en meditatietechnieken. Hij helpt jou zicht te krijgen op waar het in essentie om gaat. Wat staat jou in de weg om daar te komen? Met zijn eigen ervaringen als ondernemer begeleidt hij jou bij dit proces.

Erwin van Houwelingen

Erwin is een ondernemer in hart en nieren. In zijn werk als ondernemer ontdekte hij zijn passie voor het coachen en begeleiden van mensen. Hij helpt jou om het beste uit jezelf te halen. Daarbij is jouw lichaam een belangrijk middel.

Laat je inspireren door zijn eerlijkheid en het enthousiasme.

“Je hebt altijd een keuze."

Heb de moed om de regie over jouw leven te nemen en een nieuwe weg in te slaan.

Wat kan Erwin voor jou betekenen?

Zijn mentaliteit als ondernemer zet Erwin ook in bij zijn werk als coach. Hij helpt jou om de regie over je leven te nemen. Zet je adem in om een nieuwe weg in te slaan. Je hebt immers altijd een keuze.

Waar Erwin positieve energie van krijgt?

Voel je gezond door goed voor jezelf te zorgen. Lichamelijk én geestelijk. Kies iets waar jij je goed bij voelt en durf keuzes te maken. Voor Erwin zijn dat vrijheid, positiviteit en aandacht. Alles met een gezonde dosis humor. 

Erwin heeft al vele mooie reizen mogen maken. Bijvoorbeeld door India en Australië. Maar de mooiste reis is zijn reis als mens.

Workshops, retreats of opleidingen door Erwin

3-daagse ademretreat

Neem regie over je leven. Kies drie dagen lang voor jezelf en sla een nieuwe, inspirerende weg in

bekijk

Gratis adviesgesprek

Jij weet waar je naartoe wilt. Wij weten welke workshop, programma of opleiding hier bij past. We helpen je graag met een adviesgesprek!

Adviesgesprek

Maak een keuze.