contact informatie retreats

Blijf op de hoogte van Retreats!

Start vandaag met verdieping, ontspanning én nieuwe energie. Schrijf je in voor onze mailings.

Meld je aan

Fleur van Schuylenburch

Fleur is niet alleen yogadocente maar ook holistisch coach op het gebied van beweging, levensstijl en voeding. Ze ondersteunt jou in het (her)vinden van een duurzame manier om je welbevinden te verbeteren. Ze stimuleert je om bewust in contact met jezelf te zijn en je leven te staan, zodat je vanuit je eigen kracht en op een veilige wijze kunt voortbewegen.

Naast haar kennis over (plantaardige) voeding en een gezonde levensstijl kan Fleur je ook begeleiden om je ademhaling te benutten zodat je veerkrachtig blijft in lichaam en geest.

“Breathing in, I smile. Breathing out, I release. Breathing in, I dwell in the present moment. Breathing out, I feel it is a wonderful moment.”

~ Thich Nhat Hanh ~

Wat kan Fleur voor jou betekenen?

Voor Fleur is yoga een manier om in het moment te zijn. Ze ervaart bewust ademhalen als haar thuisbasis, als een toevluchtsoord om zichzelf in balans te houden, zodat ze ten volste kan leven.

Fleur heeft diverse lerarenopleidingen gevolgd en geeft sindsdien yogales, workshops en retraites. Door haar interesse in de ademhaling is haar manier van lesgeven gericht op anderen inspireren ook hun ademhaling te benutten met verschillende ademhalingstechnieken die simpel en effectief zijn.

Daarnaast focust ze op een veilige (anatomische) manier van bewegen en geven haar instructies ruimte om zelf te ontdekken en te ervaren hoe dit jouw lichaam ondersteunt. Fleur geeft op een warme en open manier les, ze oogt sterk en geaard. Ze is een toegankelijke docente die jouw welzijn graag verder verdiept.

Wat betekent een goede gezondheid voor Fleur?

Een goede gezondheid betekent op een holistische wijze aandacht schenken aan lichaam, geest en voeding. Waarmee en hoe voedt je lichaam en geest? Dat gaat overigens voor Fleur verder dan alleen voeding.

Tip van Fleur
Pauzeer elke dag enkele keren om je aandacht naar je ademhaling te brengen. Neem dan minimaal drie bewuste diepe in- en uitademhalingen voordat je verder gaat met je bezigheden. Hiermee bouw je op een laagdrempelige manier meer rust en ruimte in je leven.

Workshops, retreats of opleidingen door Fleur van Schuylenburch

Yoga & Wellness

Tijd voor jezelf; doe een stapje terug en maak kennis met de wereld van yoga!

Detox & Yoga

Tijdens deze retreat ga jij in drie dagen aan de slag met detoxen, yoga en ademhalingsoefeningen.

Maak een keuze.