contact informatie retreats

Blijf op de hoogte van Retreats!

Start vandaag met verdieping, ontspanning én nieuwe energie. Schrijf je in voor onze mailings.

Meld je aan

Hermien Roeloffzen

Als één van zeven kinderen in haar gezin heeft Hermien van jongs af aan haar eigen pad mogen zoeken en vinden, met vallen en opstaan. Uiteindelijk vond ze haar antwoorden tijdens een SoulCollage®-retreat. En die inzichten gunt ze jou ook. “Ik geloof dat alles wat je nu, op dit moment, in je leven verwerkt en anders mag en kan doen, een doorbroken patroon is van soms generaties lang.”

"Het eindpunt is niet het doel, maar de reis ernaartoe is waar het om gaat."

Vertrouw op het proces! Het leven is een reis en je bepaalt zelf hoe lang je onderweg wilt zijn en wat je wilt ervaren.

Wat kan Hermien voor jou betekenen?

Je hebt alle antwoorden al in je, je hoeft ze alleen nog maar te zoeken. En daar kunnen de SoulCollage®-kaarten je bij helpen. 

Als facilitator begeleid Hermien de workshops SoulCollage®. Jouw creativiteit staat daarbij centraal. Hermien helpt je om te ervaren dat niets moet en alles mag. Je bent immers al helemaal compleet.

Waar Hermien positieve energie van krijgt?

Het proces dat Hermien zelf heeft doorgemaakt door creatief bezig te zijn, gunt ze jou ook. Mogen en kunnen doen wat jij leuk vindt zonder belemmerd te worden door je lijf of geest.  

Ze geniet dan ook van jouw proces. Groei door je kwetsbaar op te stellen en verbaas jezelf en anderen door de inzichten tijdens dit proces. Alles is goed zoals het is en zoals het gaat. Daardoor kunnen zelfs bij verdrietige momenten mooie dingen ontstaan

Wat Hermien nog meer doet?

In haar vrije tijd is Hermien graag creatief bezig. Ze maakt zelf kinderkleertjes, Quiet-boekjes en vilten speelgoed. En ze loopt regelmatig in de kringloop rond om vintage spulletjes op te knappen. In haar zelf ontworpen tuin rent ‘de clown in huis’ rond: haar Franse buldog. 

Maak een keuze.