contact informatie retreats

Blijf op de hoogte van Retreats!

Start vandaag met verdieping, ontspanning én nieuwe energie. Schrijf je in voor onze mailings.

Meld je aan

Irene Artz

Ademtrainer, bewustzijnscoach

Irene Artz

Haar passie voor adem en alles dat leeft heeft Irene al van jongs af aan. Na een heftige gebeurtenis ervaarde zij de kracht van ademhaling. Onder de indruk van de impact, besluit ze zich hier meer in te verdiepen. Nu begeleidt ze jou bij stress of angsten. Met ademhaling als krachtige tool. Ervaar hoe bijzonder je werkelijk bent en luister naar jezelf. Leer de taal van je hart. “Onze ademhaling is er iedere dag voor ons, als de zon die elke ochtend opkomt. Zo natuurlijk.” 

“Er is altijd weer een nieuw NU-moment.”

Je kan elk moment kiezen en het weer opnieuw doen. Ademhaling kan je daarbij helpen. Je komt weer tot rust en tot jezelf.

Wat kan Irene voor jou betekenen?

De passie voor haar vak komt uit Irenes eigen levensverhaal. Na een moeilijke periode probeert ze het Ademen op een bewuste manier. Dat hielp en kostte niet teveel inspanning. Ademen doe je immers al, dus dat is niet moeilijk. Deze ervaring wilde ze met anderen delen. Dus volgde ze de opleiding tot ademcoach. Nu helpt ze jou om iedere dag de kracht van het ademen te ervaren. Ontvang de dingen op jouw pad en heet ze welkom. Ze zijn er al, dus waarom vecht je ertegen?  

In haar workshop laat Irene je kennismaken met jezelf. Ervaar hoe je weer rustig en opgelucht kan ademhalen. Kom in contact met je hart, met jouw krachtige ademhaling als gids.  

Waar Irene positieve energie van krijgt?

Ons lichaam is ons aardse voertuig. Daar wil Irene goed voor zorgen. Je ademhalingspatroon laat zien hoe je leeft en geeft veel informatie. Het is een instrument om weer bij jezelf te komen. Adem haalt namelijk afvalstoffen uit je lichaam. Zowel fysiek, als mentaal als emotioneel. Een schoonmaak die je vaker zou moeten doen. Die bovendien ook heerlijk voelt.  

Dat vindt Irene het mooiste aan haar vak. Als je weer in contact komt met je hart, je herinnert wie je van binnenuit bent. Je hebt vermogens in je om te geven, ontvangen en helen. En je krijgt letterlijk sprankelende ogen en een glimlach op je gezicht.

Wat Irene nog meer doet?

Irene is gepassioneerd voor alles wat leeft. Dieren, planten, watervallen. Haar meest bijzondere reis maakte ze dan ook in Zuid-Amerika. Daar zag ze het ‘hart’ van de aarde: het regenwoud.  

Irene is daarnaast Sensi-therapeut en ze geeft paardrijlessen geïnspireerd op voelen en waarnemen.  

Workshops, retreats of opleidingen door Irene Artz

Stress release

Ons drukke dagelijks leven laat vaak weinig ruimte over voor ontspanning. In deze workshop ontdekken we jouw veerkracht en ontspanning door middel van ademhaling.

Naar het programma

Gratis adviesgesprek

Jij weet waar je naartoe wilt. Wij weten welke workshop, programma of opleiding hier bij past. We helpen je graag met een adviesgesprek!

Vraag aan

Maak een keuze.