contact informatie retreats

Blijf op de hoogte van Retreats!

Start vandaag met verdieping, ontspanning én nieuwe energie. Schrijf je in voor onze mailings.

Meld je aan

Jasmijn Koelink

Jasmijn, opgeleid in sociale en organisatiepsychologie, ontdekte yoga toen ze halverwege de twintig was. Vrij snel daarna voltooide ze een Vinyasa Ashtanga Yoga docentenopleiding. Sindsdien geeft ze yogalessen. De kunst van yoga fascineert en inspireert haar.

Jasmijn volgt regelmatig trainingen en workshops bij verschillende docenten om zich verder te verdiepen, evenals haar didactische vaardigheden. Ze voelt zich gevleid om deze zinvolle beoefeningen te delen.

"Zeg wat je te zeggen hebt, doe wat je moet doen"

Vertrouw op je eigen proces, en respecteer ook die van anderen.

Wat kan Jasmijn voor jou betekenen?

Jasmijn biedt intensieve begeleiding en aanpassingen aan in overeenstemming met de fysieke mogelijkheden. Haar lessen, die de nadruk leggen op ademwerk, zijn zowel intens als ontspannend. Ze integreert meditatie in haar lessen door ruimte te laten voor stilte in en tussen houdingen.

Een open geest, lichaam en adem. In alle programma’s sta jij centraal, jij bent het allerbelangrijkste. En het mooie is, is dat alles al aanwezig is wanneer je komt opdagen.

 

Waar Jasmijn positieve energie van krijgt?

Een rustige geest, in een rustig lichaam. Zowel Yoga (en natuur) draagt hieraan bij.

Door yoga leerde Jasmijn bewust te zijn van haar innerlijke wereld, lichamelijke gewaarwordingen en hoe dit haar adem beïnvloedde. Yoga leerde haar hoe daarmee om te gaan, ernaartoe te gaan, in plaats van het weg te duwen of te verwaarlozen. Dit betekende ook dingen doen waar ze bang voor was, of waar ze zich ongemakkelijk bij voelde. Yoga leert haar erbij te blijven, ernaar te luisteren, erbij te zijn en het te waarderen, of het nu pijnlijk was of dat het haar plezier gaf.

Op deze manier is yoga in te zetten om uitdagingen te overwinnen en volledig van het leven te genieten.

Wat Jasmijn nog meer doet?

Jasmijn heeft een YouTube kanaal waar je gratis sessies kunt volgen, ook op JasmijnKoelink.com kun je direct gebruik maken van haar begeleiding. Ze heeft een tijd blogs geschreven voor Happinez, deze zijn makkelijk op haar wesbite terug te lezen.

Verder verzorgt Jasmijn regelmatig (gratis) online webinars zodat je kennis met haar kunt maken en met haar aanbod.

 

Workshops, retreats of opleidingen door Jasmijn Koelink

Gratis adviesgesprek

Jij weet waar je naartoe wilt. Wij weten welke workshop, programma of opleiding hier bij past.

We helpen je graag met een adviesgesprek!

Yoga & Wellness-retreat

Tijd voor jezelf, doe een stapje terug en maak kennis met de wereld van yoga! Tijdens deze retreat leren we je stap voor stap een aantal yogahoudingen en -bewegingen

Maak een keuze.