contact informatie retreats

Blijf op de hoogte van Retreats!

Start vandaag met verdieping, ontspanning én nieuwe energie. Schrijf je in voor onze mailings.

Meld je aan

Karin Dolman

Karin is niet alleen manager van Retreats maar óók een ervaren coach en trainer die zich richt op het begeleiden van mensen naar meer bewustzijn en persoonlijke groei. Karin weet snel tot de kern te komen en kan mensen inspireren om hun ware potentieel te ontdekken.

Door haar achtergrond in het onderwijs heeft Karin haar interesse voor familiesystemen ontwikkeld. Ze werd zich bewust van de impact van het familiesysteem op ons leven en gelooft in de kracht van opstellingen om blokkades op te heffen en weer in verbinding te komen met onszelf en onze omgeving.

Naast opstellingen werkt Karin ook met de verbonden ademhaling, een krachtige methode om emotionele blokkades te doorbreken en diepere lagen van ons bewustzijn te bereiken. De programma's van Karin bieden ene veilige en liefdevolle ruimte om te groeien en te transformeren en hebben al vele deelnemers geholpen om meer rust, balans en zelfinzicht te vinden.

 

"Waar je met je hoofd niet bij kan, ligt misschien wel binnen hartbereik"

~ Tanja Helderman ~

Wat wil Karin jou graag meegeven?

Karin wil jou graag meegeven dat het van belang kan zijn om jezelf te helen door je eigen blokkades en die uit je familiesysteem aan te kijken. Als moeder van twee kinderen heeft Karin zelf ervaren dat het moederschap haar heeft gespiegeld en dat het belangrijk is om goed naar jezelf te kijken.

Zelf maakt Karin ook gebruik van familie opstellingen en de verbonden adem om aan te kijken wat weer mag gaan stromen in haarzelf en geeft mee dat dit ook anderen kan helpen in hun eigen proces van helen en groei.

Workshops, retreats of opleidingen door Karin Dolman

One Day Retreat

Een fantastische manier voor een eerste kennismaking met onze Retreats. In ons One Day Retreat begeleiden we je in een ademcirkel, maak je kennis met Bio Energetica en beleef je een onvergetelijke floatingsessie.

Ademsessie of ademcirkel

Onder begeleiding van een ervaren trainer ga je ervaren wat de verbonden adem voor jou kan betekenen. Je ademt je letterlijk vrij.

Maak een keuze.