contact informatie retreats

Blijf op de hoogte van Retreats!

Start vandaag met verdieping, ontspanning én nieuwe energie. Schrijf je in voor onze mailings.

Meld je aan

Levi Schoone

Als tiener en twintiger was Levi boos op wat er allemaal fout was gegaan in zijn jeugd; school en werk waren geen onverdeelde successen. Er was een hoop dat verwerkt moest worden. Na voor de derdemaal gestopt te zijn met weer een hbo-studie raakte zijn vriendin (tegenwoordig zijn vrouw) zwanger. Dit luidde een reis in waarin hij zichzelf vaak is tegengekomen, waarin hij mocht loslaten en waarin hij zich uiteindelijk mocht manifesteren.

De afgelopen 10 jaar hebben ademwerk, koudetraining én NLP Levi gebracht wat hij nodig had om tot zelfexpressie te kunnen komen. Nu is het zijn missie, tevens passie, om deze tools te delen met een ieder die meer uit zijn leven of haar leven wil halen om het leven echt te ervaren.

"Het leven is het waard: ondanks en dankzij alles! Je bent en kunt meer dan je denkt. En we verdienen veel meer dan we onszelf toestaan."

~ Levi ~

Wat kan Levi voor jou betekenen?

Ademwerk, koudetraining en NLP delen met een ieder die meer uit zijn of haar leven wilt halen om het leven echt te ervaren; The Ice Guys Tribe is geboren uit deze urgentie en passie: een beweging die de beweging naar binnen maakt, om daar, in onszelf, te ervaren wat er leeft, zodat we kunnen ervaren dat we leven!

Trainen van groepen om ervaring en kennis over te brengen is nog zo'n passie van Levi. De mensen op een hands-on manier te leren over de werking van hun zenuwstelsel en hoe ze hun staat van zijn kunnen beinvloeden middels de adem, lichaamswerk, NLP-tools, beweging en meditatie. Dit alles komt ook tezamen in de Workshop Ice Guys!

Wat betekent een goede gezondheid voor Levi?

Een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid stellen ons in staat onze menselijke ervaring te optimaliseren.

✓ Een goede gezondheid = meer energie.
✓ Meer Energie = hogere weerstand.

Wat hieraan bijdraagt is in basis je ademhaling bewust kunnen sturen. Ben jij je bewust van je ademhaling, en kun jij jezelf hierdoor in een staat van rust brengen, dan stel je jezelf in staat betere keuzes te maken; dit leidt tot meer zelfbewustzijn: wat wil ik wel en wat wil ik niet? Of beter: wat heb ik wel en wat heb ik niet nodig?

Als je deze laatste vragen langs zaken legt als je slaap, je voeding, beweging, wel of niet mediteren, de mensen die je om je heen verzamelt tot het werk dat je wilt doen... dan kun je hierin in toenemende mate betere keuzes maken voor jezelf, waardoor je je algehele ervaring optimaliseert. Je bent dan zogezegd echt aan het handelen binnen je cirkel van invloed om je eigen leven stapgewijs steeds iets beter, duurzamer en gezonder te maken.

Workshops, retreats of opleidingen door Levi Schoone

Workshop Ice Guys

Jezelf uitdagen door in een ijsbad te gaan zitten? Het is één van de onderdelen die aan bod komt tijdens onze unieke Ice Guys workshop.

Gratis adviesgesprek

Jij weet waar je naartoe wilt. Wij weten welke workshop, programma of opleiding hier bij past. We helpen je graag met een adviesgesprek!

Maak een keuze.