Mireille de Haas

Trainer, coach, yogadocente

Mireille de Haas

Als jong meisje was Mireille al bezig met zelfbewustzijn en de zin van het leven. Dat bracht haar naar bijzondere plekken en ontmoetingen met inspirerende mensen. Haar interesse voor mensen en wat hen beweegt, loopt als een rode draad door haar leven. Als trainer en coach zet ze zich nu in om jou te inspireren en ondersteunen om de regie over jouw leven te nemen. Laat je leiden door haar intuïtie, passie en openheid.

“Pas als je de moed toont je weg te volgen, toont de weg zich aan jou” - Coelho

Zelfreflectie is belangrijk voor een goede gezondheid. Relativeren en de moed vinden om keuzes te maken voor jezelf. “Je kunt omstandigheden namelijk niet altijd veranderen, maar wél hoe je ermee omgaat. Wanneer je zelf van binnenuit verandert, merk je dat de omstandigheden vaak ook veranderen.”

Wat kan Mireille voor jou betekenen?

Mireille inspireert en ondersteunt jou om de regie over jouw leven te nemen. Vanuit haar achtergrond als verpleegkundige en natuurgeneeskundige werkt ze aan haar missie om jou de kracht in jezelf te laten (her)ontdekken. Voel écht wat goed voor je is. Krijg de tools om in het dagelijks leven voor jezelf te kiezen. “Ik wil je jouw mooiste leven laten leven. Genieten, daar draait het om!” 
 
Het totaalpakket is wat Mireilles trainingen en programma’s zo inspirerend maakt. Je komt snel tot de kern. Ook werkt ze graag met adem en ademtechnieken.

Waar Mireille positieve energie van krijgt?

Natuur en beweging zijn belangrijke inspiratiebronnen voor Mireille. Ze houdt van duiken in de Atlantische oceaan en danst graag. Maar ook haar dierbaren, een goede dosis humor en mensen die haar verrassen, geven haar energie.  
 
Je energiek en vitaal voelen, is volgens haar essentieel voor een goede gezondheid. Zorg daarom goed voor jezelf, op alle vlakken. Gezond eten en beweging, afgestemd op jouw persoonlijke behoeftes.

Workshops, retreats of opleidingen door Mireille de Haas

3-daagse ademretreat

Neem regie over je leven. Kies drie dagen lang voor jezelf en sla een nieuwe, inspirerende weg in!

bekijk

Gratis adviesgesprek

Jij weet waar je naartoe wilt. Wij weten welke workshop, programma of opleiding hier bij past. We helpen je graag met een adviesgesprek!

Adviesgesprek

Maak een keuze.