contact informatie retreats

Blijf op de hoogte van Retreats!

Start vandaag met verdieping, ontspanning én nieuwe energie. Schrijf je in voor onze mailings.

Meld je aan

Olger Star

Olger; enthousiast, geïnteresseerd en associatief van aard. Zijn passie voor koudetraining en winterzwemmen begon als een persoonlijke uitdaging met strenge winters. Vijf jaar geleden omarmde hij de kou en begon hij aan een nieuwe reis. Met begeleiding van Ewout Staartjes werd hij opgeleid tot instructeur Winterzwemmen en sinds 2021 deelt hij enthousiast zijn kennis!

Olger begeleidt de workshop koudetraining en gelooft sterk dat het in balans brengen van koudetraining met warmte essentieel is. Het draait om het creëren van warmte, zodat ons lichaam de kou op een veilige manier kan trotseren. En dit kan op verschillende manieren!

"Zonder actie geen reactie"

Mijn missie is om mensen te helpen bij het vinden van een goede balans in het leven.

Wat betekent een goede gezondheid voor Olger?

Voor Olger betekent goede gezondheid meer dan alleen niet-ziek zijn. Het gaat erom dat ons lichaam voldoende veerkracht heeft om ziektes te bestrijden en ons aangeboren zelfhelend vermogen te activeren. Dit vergt een bewuste, actieve levensstijl.

Zelf vindt hij zijn energie in diverse activiteiten: van het maken van muziek tot sporten, van creatief denken en bouwen tot lesgeven, filmen, fotograferen en lezen.

Workshops, retreats of opleidingen door Olger Star

Winterzwemmen

Kunnen we jou warm maken voor een koud bad? Winterzwemmen is hot; het is de ultieme gezondheidstraining.

naar de workshop

Gratis adviesgesprek

Jij weet waar je naartoe wilt. Wij weten welke workshop, programma of opleiding hier bij past. We helpen je graag met een adviesgesprek!

Vraag aan

Maak een keuze.