Paul Lenferink

Coach Balance Breathing

Paul Lenferink

Van jongs af aan is Paul al op zoek naar waarheid, rechtvaardigheid en vrijheid. Zijn leven staat dan ook in het teken van werken en leven met hart en ziel. Als grondlegger van Balance Breathing en NLP helpt hij in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Laat je inspireren 
 op weg naar structurele verandering.
 

“Adem en leef met hart en ziel.”

Je bent hier om jouw leven te vieren en te leven, niet slechts om te overleven. Daar is Paul zelf het voorbeeld van. “Als ik een boek zou schrijven over mijn leven, zou niemand het geloven.”

Wat kan Paul voor jou betekenen?

Paul ziet het als zijn missie om jou te helpen met de ontdekking van jouw authentieke ‘ik’ en spirituele bewustzijn. Als coach op individueel, team- en organisatieniveau geeft hij opleidingen op het gebied van Balance Breathing ademcoaching en NLP.  

Leer je bewust te worden van de illusie waarin we leven en hoe je ademhaling als jouw gids kan inzetten. Ontdek samen met Paul nieuwe strategieën in denken, voelen en doen. Door deze te herhalen wordt je onbewust bekwaam.

Waar Paul positieve energie van krijgt?

Stressvrij leven vanuit liefde, vrijheid en plezier. Daar draait het om volgens Paul. Hij wordt dan ook blij als je net als hij bezig bent met persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en onafhankelijkheid. Haal alles uit het leven.  

Een goede gezondheid is een balans op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Workshops, retreats of opleidingen door Paul

NLP-coach

Krijg inzicht in je gedrag en hoe je overkomt. Je leert hoe communicatie werkt en hoe je anders kunt kijken naar jezelf, anderen en alledaagse situaties.

Bekijk meer

Balance Breathing Ademcoach

Niets is zo krachtig en heilzaam als het werken met je adem, zowel voor lichaam als geest.

bekijk

Maak een keuze.