contact informatie retreats

Blijf op de hoogte van Retreats!

Start vandaag met verdieping, ontspanning én nieuwe energie. Schrijf je in voor onze mailings.

Meld je aan

Philip van der Linde

Docent yoga, meditatie en mindfulness

Philip van der Linde

Hoe kan mindfulness helpen in het dagelijks leven? Dat leert Philip je. Na jaren als vitaliteitscoach te hebben gewerkt, zet hij zich nu in als yoga- en meditatieleraar om jou te helpen groeien. Krijg inzichten en kom tot jouw innerlijk evenwicht. De groep helpt je daarin.

“We leven het leven immers met elkaar. We kunnen elkaar begrijpen en helpen met worstelingen.”

“Neem het leven serieus, maar vergeet niet te lachen.”

In de programma's van Philip komen natuurlijk veel serieuze onderwerpen aan bod. Maar er is ook ruimte voor relativering. En dat leidt weer tot luchtige en humorvolle momenten. Die afwisseling is belangrijk in het leven.

Wat kan Philip voor jou betekenen?

Philip begeleid de vierdaagse mindfulnessprogramma's. Daarin creëert hij een situatie waarin jij kan groeien. Empathie en compassie staan daarbij centraal. In een veilige omgeving met andere cursisten doe je verschillende meditatieoefeningen. Laat je bewustzijn zijn werk doen en momenten van inzicht opkomen.

Als je er behoefte aan hebt, kan je deze inzichten met de andere cursisten delen. Zij kunnen je steunen en ervaringen delen. Stimuleer elkaars persoonlijke groei. We leiden dit leven met elkaar.

Waar Philip positieve energie van krijgt?

Vitaliteit is goede gezondheid en energie. Dat bereik je volgens Philip door voldoende slapen, bewegen en verantwoord eten. Maar ook door positief denken, meditatie en een goede sociale omgeving.

Zelf krijgt Philip dan ook volop positieve energie van zijn gezin en vrienden. En van de goede gesprekken tijdens zijn cursussen. Daarin kom je samen, deel je belevingen en kom je tot nieuwe inzichten.

 

Wat Philip nog meer doet?

Philips vrouw Jannie speelt ook een belangrijke rol in zijn cursussen. Hij voert het arrangement graag samen met haar uit. “Samen vormen we een goed op elkaar ingespeeld koppel. Onze gezamenlijke inspanning is meer dan de som der delen.” Jannies toevoegingen zijn praktisch, helder en bruikbaar. En hebben een positieve invloed op de groepsdynamiek.

Een bijzonder team dus!

Workshops, retreats of opleidingen door Philip van der Linde

Mindfulness meditatie

Leren loslaten, accepteren, mildheid en oefenen... Philip gebruikt deze bijzondere technieken om jou naar innerlijk evenwicht te begeleiden.

Bekijk

Gratis adviesgesprek

Jij weet waar je naartoe wilt. Wij weten welke workshop, programma of opleiding hier bij past. We helpen je graag met een adviesgesprek!

Vraag aan

Maak een keuze.