Agenda
Reserveer direct
contact informatie retreats

Blijf op de hoogte van Retreats!

Start vandaag met verdieping, ontspanning én nieuwe energie. Schrijf je in voor onze mailings.

Inschrijven

Saskia Smeding

Saskia is een ervaren reiki trainer die mensen helpt om in contact te komen met hun innerlijke kracht en balans te vinden. Met haar gedrevenheid om haar leerlingen te ondersteunen op hun spirituele reis, leert ze hen de technieken van reiki om fysieke, emotionele en mentale spanning te verminderen en het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren.

Saskia is toegewijd om een ​​veilige en comfortabele leeromgeving te creëren, waar haar leerlingen kunnen groeien en bloeien op hun eigen tempo. Voor haar is het een feest én een voorrecht dat ze anderen mag begeleiden op een prachtige reis. Reiki is een prachtige methodiek voor zelfheling en die gunt ze iedereen!

"Leef jouw essentie!"

~ Saskia Smeding ~

Wat kan Saskia voor jou betekenen?

Saskia kan jouw de eenvoud en de puurheid van Reiki bijbrengen. Je leren dat je het altijd bij je hebt.

Ze kan jou in verbinding brengen met jezelf en je opnieuw laten ontdekken wat jij werkelijk belangrijk vindt en wat jouw gelukkig maakt. Zodat je thuiskomt bij jezelf, in jouw essentie en van hieruit voluit kan leven en werken.

 

Waar krijgt Saskia positieve energie van?

Saskia krijgt positieve energie van mensen zien groeien, zien hoe mensen zichzelf ontwikkelen en keuzes maken vanuit hun hart die helemaal bij hun passen.

Daarnaast haalt Saskia energie uit sporten als yoga en pilates én - uiteraard - het beoefenen van Reiki. Heel graag gaat ze ook naar de sauna en haalt ze veel energie uit het maken van prachtige reizen met haar gezin of alleen. 

Workshops, retreats of opleidingen door Saskia Smeding

Workshop Reiki

Je leert wat Reiki is, hoe jij de reiki energie ervaart en kan inzetten voor jezelf en anderen.

BEKIJK

Gratis adviesgesprek

Jij weet waar je naartoe wilt. Wij weten welke workshop, programma of opleiding hier bij past. We helpen je graag met een adviesgesprek!

bekijk

Maak een keuze.