Susanne Kruys

Biografisch coach, zingevingstherapeut

Susanne Kruys

Susanne is al van jongs af aan geïntrigeerd door het mysterie van de mens en de grote vragen van het leven. De antwoorden vond ze uiteindelijk in haar eigen levensverhaal. Deze zijn heel persoonlijk en waren het beste medicijn. Dat gunt ze jou ook. Ga op zoek naar bewustwording, persoonlijke groei en richting. Maak kennis met zingeving en levensverhaal. Susanne helpt je om jouw verhaal helder te maken.

“Follow your bliss.”

Ieder mens wil werkelijk worden gezien. Je hebt een eigen verhaal dat de moeite waard is. Daarin liggen jouw schatten verborgen.

Wat kan Susanne voor jou betekenen?

Je levensverhaal is het meest persoonlijke dat je hebt. Het brengt je helemaal bij jezelf. Het onderzoeken van je biografie brengt je bewustwording, persoonlijke groei en richting. Als je niet weet waar je vandaan komt, weet je ook niet waar je naar toe moet. In haar workshops begeleidt Susanne je bij deze zoektocht. Zo ontdek je waar jouw leven over gaat en welke stappen je kunt zetten. Kom in het licht en laat jezelf verschijnen.  

Waar Susanne positieve energie van krijgt?

Een goede gezondheid betekent voor Susanne in balans zijn. Voor jezelf zorgen vanuit een holistische blik: fysiek, sociaal, psychisch en spiritueel.  

Susanne laadt zich op in de natuur. Daarbij is het universeel sjamanisme een belangrijke bron van inspiratie. Net als het levensverhaal. Door deze te onderzoeken, ontdek je wat je nodig hebt voor een gezonde en evenwichtige leefstijl.  

Wat Susanne nog meer doet?

Susanne is ook auteur. Ze schreef mee aan verschillende boeken over levensverhalen en gezondheid. En ze maakte een podcast voor De Correspondent over het belang van zingeving in de zorg. Alles begint in haar ogen met gezien en gehoord worden.  

Workshops, retreats of opleidingen door Susanne Kruys

Zin in je verhaal

Vaak word je opgeslokt door jouw dagelijks leven en kom je nauwelijks toe aan het nadenken over hoe jouw leven eruit ziet. Tijdens deze workshop breng je op speelse wijze jouw levensloop in kaart.

bekijk

Zin in je verhaal (3 dagen)

Ben je op zoek naar inspiratie, richting en zin? Tijdens dit meerdaagse programma doe je ontdekkingen, krijg je inzichten én leer je jezelf beter kennen. Hiermee kun je zelfbewust nieuwe stappen zetten.

Bekijk meer

Maak een keuze.