contact informatie retreats

Blijf op de hoogte van Retreats!

Start vandaag met verdieping, ontspanning én nieuwe energie. Schrijf je in voor onze mailings.

Meld je aan

Suzan Biezeman

Voor Suzan voelt dat wat ze nu doet niet als werk. Wat ze nu doet is wie ze is, wat ze het liefste doet en waar ze het meest gelukkig van wordt. 

Ruim 16 jaar geleden begon ze - na altijd in het bedrijfsleven te hebben gewerkt - aan een carrière als coach en trainer. Wat ze daarvoor nog nooit had gevoeld, ontdekte ze toen; dit was waar ze blij en gelukkig van werd. Met mensen werken en mensen begeleiden richting zelfregie. Mensen verantwoordelijkheid laten nemen voor wie ze zijn, zodat ze hun volle potentieel kunnen benutten.

Stap voor stap.

"Oordeel nooit over een ander, het oordeel zegt meer over jezelf dan over die ander. Je hebt vaak geen idee waarom iemand iets zegt of doet. Benader de ander met compassie en interesse. Dan kan er zomaar magie ontstaan."

~ Suzan ~

Wat kan Suzan voor jou betekenen?

Voor Suzan zijn de mensen het meest belangrijk. De input die gegeven wordt en de wisselwerking en openheid tussen de deelnemers onderling. Leren is in de ogen van Suzan alleen mogelijk wanneer je openstaat voor de ander en de mogelijkheden onderzoekt binnen jezelf. Het brengt verbinding, diepgang en heel vaak realisatie bij de deelnemers. Dat geeft ruimte en lucht en zorgt ervoor dat alles er mag zijn. 

Al haar ervaring als mindfulness- én ademcoach neemt Suzan mee in de workshop Mindfulness van Retreats.

Wat betekent een goede gezondheid voor Suzan?

Goede gezondheid is belangrijk voor Suzan. Gezondheid in de breedste zin van het woord. Je goed voelen op alle niveaus. Mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel.
Gezondheid is voor Suzan veel meer dan de afwezigheid van ziekte.

Gezond leven betekent dat je je regelmatig afvraagt: hoe voed ik mijzelf? Niet alleen in de zin van eten (wat je in je mond stopt), maar hoe zorg jij voor jezelf. hoe bewaak je je grenzen, hoe praat je over jezelf, welke informatie neem je tot je, waar luister je naar en waar niet? Kun je nee zeggen, of juist ja als het zo voelt? doe je de dingen waar je blij van wordt? Ben je voldoende in beweging?

En ja: gezond eten hoort er zeker ook bij!

Workshops, retreats of opleidingen door Suzan Biezeman

Mindfulness workshop

Een dag om te zijn waar je bent.
Maak kennis met mindfulness of verdiep je beoefening. Tijdens deze workshop ontdek je wat mindfulness voor je kan betekenen.

Naar de workshop

Grip op je piekergedachten

Je aandacht richten op het hier en nu zorgt voor meer rust en vergroot je geluksgevoel. Mindfulness trainer Suzan Biezeman helpt je vandaag op weg met een aantal tips. Lees je mee?

Lees meer

Maak een keuze.