contact informatie retreats

Blijf op de hoogte van Retreats!

Start vandaag met verdieping, ontspanning én nieuwe energie. Schrijf je in voor onze mailings.

Meld je aan

Yvonne Vruggink

Muzikale workshops, lichaamswerk, yogadocent

Yvonne Vruggink

Yvonnes ouders gaven haar als klein meisje al mee dat muziek een goede uitlaatklep is. Van blokfluit, naar keyboard en uiteindelijk het schrijven van gedichten op muziek. Muziek is een vriend voor Yvonne. Een vriend aan wie ze haar innerlijke wereld toevertrouwt. Ze bespeelt dan ook niet één, maar meer dan tien instrumenten. En die afwisseling zocht ze ook in haar carrièrepad. Naast haar werk als docent helpt ze jou een muzikale reis naar binnen te maken.

Ontdek wat er in je leeft
 en wat belangrijk is voor jouw geluk. Yvonne neemt je mee op deze helingsweg.

“We don't respond to the situation that happens, we respond to our perception of what happens.''

Als je bagage meedraagt van niet-verwerkte herinneringen kan het leven een herhaling worden van stressreacties. Pak de bagage uit. Zie, voel en erken. Zo maak je ruimte voor nieuwe levenskracht en ontdek je jouw ware potentieel.

Open je hart en schijn een nieuw licht op eerdere ervaringen. Dan ontstaat er levenswijsheid en neemt jouw energie toe.

Wat kan Yvonne voor jou betekenen?

Door de muzikale reis naar binnen te maken, ontdek je wat er in je leeft. Welke sensaties en emoties zijn er? Waar onderdruk je je expressie? Je ontdekt waar je talenten liggen en wat jouw leven zin geeft.  

In de workshop Kracht van klank neemt Yvonne je mee op deze bewustwordingsreis. Adem is daarbij de sleutel. Ervaar de kracht van adem tijdens muziek, meditatie en yoga. En kom dichterbij je hart en ziel. Verbind met jezelf, jouw eigen bron. Zoek jouw antwoorden en levensgeluk en kom thuis bij jezelf. Yvonne gunt jou de kracht, rust en aanwezigheid. Met verschillende tools brengt zij je dichter bij jezelf.  

Waar Yvonne positieve energie van krijgt?

Een juiste balans is volgens Yvonne de sleutel voor een goede gezondheid. Tussen doen en zijn, actie en vertragen en tussen geluid en stilte. Dat is zoals in- en uitademen. En dat met een goede dosis humor.  

Yvonne wordt blij als ze iets raakt bij mensen. Een emotie, ontroering of een nieuwe ontdekking. Iets dat je nog niet kent van jezelf. Je hebt zelf antwoord op jouw levensvragen. We zijn allemaal één, maar jij hebt iets unieks. Een eigen kleur, die bijdraagt aan het bijzondere palet van het leven.  

Wat Yvonne nog meer doet?

Naast haar muzikale werk geeft Yvonne ook yogalessen en is ze docent op een vrijeschool.  

Ze schrijft graag gedichten en heeft een eigen gedichtenbundel. Ook heeft Yvonne haar eerste album uitgebracht. Op Spotify kun je luisteren naar Infinite Waves. Een album voor meditatie en innerlijke reizen.

Workshops, retreats of opleidingen door Yvonne Vruggink

Kracht van klank

Sjamanen en andere tradities maken al eeuwen lang gebruik van de helende kracht van klank en geluid. Kom dieper in contact met jezelf en jouw intuïtie.

naar het programma

Gratis adviesgesprek

Jij weet waar je naartoe wilt. Wij weten welke workshop, programma of opleiding hier bij past. We helpen je graag met een adviesgesprek!

Vraag aan

Maak een keuze.