contact informatie retreats

Blijf op de hoogte van Retreats!

Start vandaag met verdieping, ontspanning én nieuwe energie. Schrijf je in voor onze mailings.

Meld je aan

Verdieping, ontspanning & nieuwe energie

Sterk staan en je goed voelen in de wereld van vandaag. Het kan! Door bewust te kiezen voor jezelf én voor de wereld van Thermen Retreats.

Met Thermen Retreats brengen wij ontspanning en verdieping samen. Op een praktische manier en op één plek: in onze resorts. We hebben alles in huis om jou gezonder, sterker en gelukkiger in het leven te laten staan.

Wellness, hotels én retreats. Oftewel ruimte en aandacht voor je lichaam en geest. Volgens ons precies wat we als mens nodig hebben in deze wereld en tijd.

Frisse inzichten, bewustzijn, positieve energie

Een fit lichaam, een gezonde geest, een stressvrij leven. Klinkt logisch. Zo vanzelfsprekend is het vaak niet – vooral in onze maatschappij die altijd doorgaat en waarin jij altijd aan staat. Bij Thermen Retreats sta je op de rem en even op stil. Zodat je daarna weer door en verder kunt. Met frisse inzichten, nieuw bewustzijn en positieve energie.

Samen werken we actief aan jouw fysieke en mentale gezondheid. En dat in de ontspannen sfeer van onze wellnessresorts. Doe een onthaastende workshop of versterkende training tijdens je wellnessdag. Volg een diepgaand, life changing programma tijdens een meerdaagse programma. Of zet die volgende stap met een van onze doelgerichte opleidingen.

Stap uit je stress, stap in je energie. Zet grote stappen, samen met de experts van Thermen Retreats.

Antwoord op een lang bestaand verlangen

Met Thermen Retreats bieden we workshops en programma’s gericht op lichamelijk welzijn en innerlijke groei. Naast een verbreding en verdieping van ons aanbod, is Thermen Retreats ook ons antwoord op een lang bestaand verlangen van Thermen Resorts en bovenal van oprichtster Ineke Dolman.

“Wij willen op alle levels – fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel – impact maken om zo op een dieper niveau bij te kunnen dragen. Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijke transformatie ook leidt tot maatschappelijke transformatie, in brede zin: het vergroten van volksgezondheid en levensgeluk.

Thermen Retreats is de aanvulling op de weldadige, helende basis die wij met onze resorts al jaren bieden. Wellness, hotels en retreats zijn een optelsom met een uitkomst die juist in deze tijd zo nodig is: een vitaal lichaam, gezonde geest en stressvrij leven.”

Ineke Dolman, oprichtster Thermen Resorts
Persoonlijk én samen gezonder en sterker in het leven”

Wellness, Hotels & Retreats

Thermen Retreats verbindt ontspanning en verdieping, onmisbaar in de snelle wereld van vandaag.

Bekijk meer

Onze trainers

Samen met een team van trainers met verschillende expertises staan we iedere dag klaar om je te helpen groeien naar de beste versie van jezelf.

naar het team

Maak een keuze.