contact informatie retreats

Blijf op de hoogte van Retreats!

Start vandaag met verdieping, ontspanning én nieuwe energie. Schrijf je in voor onze mailings.

Meld je aan

Wellness, Hotels & Retreats

Logisch verbonden, zoals lichaam en geest

Groeien en ontwikkelen gaat beter in een omgeving van rust en ontspanning – dat is onze ervaring. Die omgeving vind je bij ons, Thermen Resorts.

In onze resorts bieden we je alles om uit je stress en in je energie te stappen: sauna’s en baden, hotels en wellnessfood, rituelen en belevenissen. Samen de basis voor jouw volgende stap: vooruit met Retreats.

Retreats verbindt ontspanning en verdieping, onmisbaar in de snelle wereld van vandaag.

Voor een stressvrij en energierijk leven

Stressvrij en energierijk leven in de wereld van vandaag. Wij gunnen het iedereen. Daarom ben je zo welkom in onze wellnessresorts en hotels, waar je tot rust komt en nieuwe energie opdoet. Zo sta je weer sterker in je dagelijkse activiteiten, zowel fysiek als mentaal. Dat is de kracht van onze wellness én de basis voor Retreats.

Met Retreats zetten wij de volgende stap in fysieke en mentale gezondheid. We combineren onze weldadige wellness met persoonlijke groei en ontwikkeling. Want wij geloven – en weten – dat je ontspanning en verdieping vast onderdeel van je dagelijks leven kunt maken. Als je maar de juiste tools en handvatten krijgt aangereikt.

Nieuwe inzichten, praktische vaardigheden

Dat is precies wat je krijgt bij Retreats: praktische tools en handvatten voor nieuw bewustzijn, nieuwe inzichten én nieuwe vaardigheden.

Korte workshops en trainingen, meerdaagse programma’s en opleidingen. En dat allemaal op één plek: onze resorts waar ontspanning en verdieping elkaar én jouw leven versterken.

Een gezonde basis voor een blijer leven

 Ineke Dolman, oprichtster Thermen Resorts:

“Persoonlijk en samen gezonder en sterker in het leven”

“Wij willen op alle levels – fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel – impact maken en zo op een dieper niveau bij te kunnen dragen. Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijke transformatie ook leidt tot maatschappelijke transformatie, in brede zin: het vergroten van volksgezondheid en levensgeluk.

Retreats is de aanvulling op de weldadige, helende basis die wij met onze resorts al jaren bieden. Wellness, hotels en retreats zijn een optelsom met een uitkomst die juist in deze tijd zo nodig is: een vitaal lichaam, gezonde geest en stressvrij leven.”

Verdieping én ontspanning

Wellness, Hotels en Retreats. Een logische combinatie, zo vinden wij. Bij ons zijn ontspanning en verdieping natuurlijk verbonden, net als lichaam en geest. Die verbinding zien wij als onmisbaar in onze snelle, stressvolle wereld.

Met Retreats geven wij positieve én nieuwe energie door. Dat doen we met workshops, programma’s en opleidingen die jou sterker maken. Juist nu.

Hotel Thermen Bussloo

Een wereld aan warmte, weldaad en diepe ontspanning. Hotel Thermen Bussloo is dé plek voor pure ontspanning.

Trainers

Samen met een team van trainers met verschillende expertises staan we iedere dag klaar om je te helpen groeien naar de beste versie van jezelf.

Maak een keuze.