Onze specials

Special!

Kracht van klank

Maak een innerlijke, muzikale reis en ervaar zelf de helende kracht van klank, stem en muziek. Door middel van adem en muziek brengen we onszelf weer in tune met onze ware wensen en verlangens. Ademtechnieken ondersteunen jouw proces naar een diepere en krachtigere verbinding met jezelf.

Deze workshop is beschikbaar op de volgende data:
10 september
€ 195,00 p.p.
04 november
€ 195,00 p.p.
SPECIAL!

Workshop Stresshormonen

Als er iets is wat een gezonde hormoonbalans in de weg kan staan, dan zijn het wel (stress)hormonen. Tijdens deze prachtige workshop leer en ervaar je hoe je met voeding én leefstijl het hele hormonenorkest optimaal laat functioneren, zodat jij - als zorgverlener - je cliënten/patiënten nog beter kunt helpen.

Deze workshop is beschikbaar op de volgende data:
27 oktober
€ 225,00 p.p.
SPECIAL!

Reiki I

Reiki; een - Japanse - alternatieve geneeswijze die het zelfhelend vermogen stimuleert. Een toegankelijke manier voor zelfherstel van het lichaam en het laten groeien van je bewustwording.  Tijdens deze prachtige Reiki workshop wordt jij ingewijd in de basisprincipes van Reiki en leer je hoe je Reiki kan toepassen op jezelf én anderen door ...

Binnenkort nieuwe data!
Bekijken
SPECIAL!

SoulCollage®

Verbind jezelf en word je bewust van jouw onderliggende lagen door zelfgemaakte collages met SoulCollage®. Beleef dit intuïtieve en creatieve proces, waarbij het elke keer weer bijzonder is om te ontdekken hoe de beelden van deze kaarten op je kunnen inwerken. 

Binnenkort nieuwe data!
Bekijken

Verdieping, ontspanning & nieuwe energie

Onze inspirerende workshops

Inspirerende workshops waar je praktische tips krijgt om meer in contact te komen met jezelf. Volg yogalessen of ademworkshops. Breng je lichaam en geest in balans met Mindfulness. Versterk je afweersysteem, doe nieuwe energie op en laat je meenemen door bijzondere klanken. En tussendoor: ontspannen in de wellness.

Ben je op zoek naar een meerdaags programma? Bekijk dan hier ons aanbod

Op de hoogte blijven van Retreats.nl?

Wil jij graag op de hoogte blijven van persoonlijke ontwikkeling, verdieping en nieuwe energie? Goed nieuws! Wij sturen regelmatig een leuke e-mail met allerlei ontwikkelingen rondom deze thema's. Je kunt je hiervoor gratis aanmelden!

Natuurlijk kun je ook gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen. Zodat wij samen met jou kunnen bepalen welke workshop bij jou past.

Thermen Resorts

Wist je dat Thermen Berendonck, Thermen Bussloo, Thermen Bad Nieuweschans en Thermen Soesterberg de locaties zijn van onze Retreats?

lees meer

Gratis adviesgesprek

Jij weet waar je naartoe wilt. Wij weten welke workshop, programma of opleiding hier bij past. We helpen je graag met een adviesgesprek!

Adviesgesprek

Maak een keuze.