contact informatie retreats

Blijf op de hoogte van Retreats!

Start vandaag met verdieping, ontspanning én nieuwe energie. Schrijf je in voor onze mailings.

Meld je aan

Heartmath (module 2)

Wil jij leren hoe je op elk moment je eigen stuur weer in handen kunt nemen? Stress leren herkennen, je eigen patronen en overtuigingen te leren erkennen én leren het verschil te maken in je leven vanuit de beste versie van jezelf?

Na een stukje herhaling van module 1 gaan we in module 2 al snel verder met ons eigen energielandschap. Leer je diverse ademtechnieken. Leer je over hormonen en emoties. En meer! Ook deze workshop is gericht op ervaren en voelen, maar door de wetenschap én de techniek van HeartMath óók meetbaar.

Boek deze workshop

Wat ga je beleven?

  • Je herhaalt een stukje basis uit module 1
  • En gaat dan verder met je eigen energielandschap waarin je een helder beeld krijgt van jezelf. Of je oplaadt of juist energie weglekt
  • Je leert over hormonen
  • Je leert in deze module de Inner Ease Adem techniek en de Quick Coherence ademtechniek
  • Je leert over de kracht van emoties

Wederom een combinatie van wetenschap, adem, meditatie dus en veel interactie én reflectie op jezelf om helder en duidelijk te krijgen waar jij energie aan kwijt raakt en hoe je dit weer kunt opbouwen. Hoe je in balans kunt komen, zijn en blijven.

Wat gaat dit programma je brengen?

Praktische informatie, goed om te weten;

Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers om 09.30 uur.

Na de evaluatie over de ervaringen naar aanleiding van module 1 gaan we ons verder verdiepen in ons energielevel door middel van een Energielandschap wat spreekt tot onze verbeelding.

Deze tweede module is erop gericht dat we ons drie nieuwe Ademoefeningen eigen maken. We zijn dan ook vooral bezig met ademen, meditatie, ervaren, en ook, na de ervaring en het voelen, meten met de apparatuur van HeartMath. We zien wat het effect is op ons Hartritme en wat dat jou te vertellen heeft. Je ontdekt daarnaast de meerwaarde van het verkrijgen van een hogere coherentie en het verkrijgen van meer veerkracht. Daarnaast ervaar je de kracht van het opmerkzaam zijn, bewust in het Nu-moment en ervaar je een diepe innerlijke rust.

Je verkrijgt inzicht in welke techniek het beste bij jou aansluit in jouw dagelijks leven en welke jij het beste kunt toepassen op jouw specifieke vraag. Dus het echt toepasbaar maken zodat je naar huis gaat met hernieuwde energie en handvaten om dit te kunnen behouden.

We sluiten deze tweede module af rond 12.30 uur zodat je de rest van de dag en avond nog heerlijk kunt ontspannen en genieten in onze wellness.

Jouw trainer

HeartMath (module 2)

Beschikbare data
Aantal personen
Locatie Thermen Bussloo
Totaalprijs €149,00

Maak een keuze.