contact informatie retreats

Blijf op de hoogte van Retreats!

Start vandaag met verdieping, ontspanning én nieuwe energie. Schrijf je in voor onze mailings.

Meld je aan

HeartMath (module 1)

Wil jij leren hoe je op elk moment je eigen stuur weer in handen kunt nemen? Stress leren herkennen, je eigen patronen en overtuigingen te leren erkennen én leren het verschil te maken in je leven vanuit de beste versie van jezelf?

In deze HeartMath workshop leer je hoe je je emotionele evenwicht kunt verbeteren, je bewust kan worden van opgebouwde stress en hoe deze los te laten zodat je je beter voelt en helderder kunt denken. Deze workshop is gericht op ervaren en voelen, maar door de wetenschap én de techniek van HeartMath óók meetbaar. Uniek. En dit helpt om daadwerkelijk de stap van je hoofd naar je hart te maken!

Boek deze workshop

Wat ga je beleven?

Module 1 is de basismodule die je gevolgd moet hebben voordat je door kan naar module 2, 3 en 4.

  • Je gaat leren hoe je stress kunt transformeren naar coherentie
  • Je leert over de begrippen coherentie, veerkracht, hartritmevariatie en energie en wat die voor betekenis hebben in jouw dagelijks leven
  • Je gaat werken aan je eigen bronnen van stress en energie. En leert hoe alles met elkaar in verbinding staat
  • Aan de hand van filmpjes en een demonstratie leer je het effect van emoties op je hartritme
  • Je gaat leren over wat ware gezondheid is doordat je de link gaat leggen met gezondheid en wellness uit de oudheid, gecombineerd met de meetbare wetenschap op gezondheid van het leven Nu
  • Je leert in deze module de Basis Adem Techniek van HeartMath, namelijk de Heart Focused Breathing Techniek

Een combinatie van wetenschap, adem, meditatie dus en veel interactie én reflectie op jezelf om helder en duidelijk te krijgen waar jij energie aan kwijt raakt en hoe je dit weer kunt opbouwen. Hoe je in balans kunt komen, zijn en blijven.

Praktische informatie, goed om te weten;

Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers om 10.00 uur.

Na de kennismaking gaan we herkenning krijgen op onze eigen stress- en energiebronnen en maken we alvast kennis met de techniek van HeartMath waarmee we al kunnen zien wat het effect is van onze emoties op ons hartritme. We zetten hiermee de eerste stappen vanuit ons hoofd naar ons hart. Als afsluiter van deze ochtend ontvang je een ademmeditatie om alle ervaringen te integreren en op dieper niveau te kunnen voelen.

Vervolgens wandelen we via de Buddha in ons mooie Atrium richting restaurant Intens voor een heerlijke vegetarische lunch. De Buddha krijgt in het ochtendprogramma een speciale betekenis en maakt het speciaal hem ook even in het echt te ontmoeten.

Na de lunch leren we stap voor de stap de basis ademtechniek van HeartMath. Je gaat naast het ervaren en voelen ook het resultaat daadwerkelijk zien op een scherm. Dit zorgt voor een stevige basis voor verder thuisbeoefening en voorbereiding op eventuele volgende modules.

We sluiten de dag rond 16.00 uur af met een heerlijke ontspannen Yoga Nidra sessie in de wellness. Na afloop kun je uiteraard heerlijk verder ontspannen in al onze wellnessfaciliteiten.

Jouw trainer

HeartMath (module1)

Beschikbare data
Aantal personen
Locatie Thermen Bussloo
Totaalprijs €195,00

Maak een keuze.