SoulCollage®

Wil jij ontdekken wie je bent? Verbind jezelf en word je bewust van jouw onderliggende lagen door zelfgemaakte collages met SoulCollage®. Beleef dit intuïtieve en creatieve proces, waarbij het elke keer weer bijzonder is om te ontdekken hoe de beelden van deze kaarten op je kunnen inwerken. Laat jouw intuïtie, creativiteit en verbeeldingskracht spreken en kom op speelse wijze meer in verbinding met jouw innerlijke wijsheid.

Tel hierbij ook nog een énorm fijne meditatie en bijzondere sjamanistische rituelen bij op en je gaat naar huis met het gevoel dat je weer een stapje dichter bij jezelf bent!

Boek deze workshop

Jouw kracht en wijsheid

Laat je verbazen door wat de SoulCollage®-kaarten voor kracht en wijsheid in zich bergen. Zonder een vooropgezet plan zoek je verschillende beelden uit die een enorme aantrekkingskracht op je uitoefenen; als bij een beeld iets in jou resoneert, dan is deze afbeelding met iets in jou verbonden! Je weet nog niet helemaal waarom en hoe, dat komt vanzelf als je jouw SoulCollage®, of zielenkaart, maakt. Maar uiteindelijk zit alles ín jezelf; de kaarten tonen en verwoorden slechts wat er al in jou leeft.  

De door jou gemaakte SoulCollage®-kaarten vormen samen jouw visuele dagboek. Ze omvatten persoonlijkheden uit de diverse groepen, zoals het blije kind, de grootmoeder, de innerlijke criticus, de oude wijze, de perfectionist en nog veel meer. Er zijn geen mooie of lelijke kaarten, SoulCollage®-kaarten zijn altijd betekenisvol. Je hebt alle wijsheid in je, dus vertrouw je eigen proces. Je kunt zo diep gaan als je zelf wilt, maar heb vooral plezier! 

Wat brengt deze workshop je?

Praktische informatie, goed om te weten:

In Thermen Bussloo ontvangen we je om 12.45 uur met:
- een kopje koffie of thee
- de hele dag koffie/thee/water, fruit en wat lekkers tussendoor

We beginnen met de workshop om 13.00 uur en eindigen rond 17.00 uur.
Na afloop van de workshop kun je nog tot 23.00 uur (kosteloos) genieten van heerlijke momenten in onze sauna’s en baden.

Binnen SoulCollage® zijn er 5 verschillende groepen, te weten:
- Transpersoonlijke kaarten
- Comité
- Metgezellen
- Gemeenschap
- Raadgevers

De groepen kunnen ook diverse thema’s bevatten zoals:
- Een nieuw begin
- Je verlangen dromen
- Loop je levenspad via het labyrint.
- Je persoonlijke Engel

Uiteraard adviseren we om alle workshops te volgen én zo kennis te maken met alle thema’s. Elke workshop is uiteraard ook los te volgen. Zie daarvoor onze agenda.

De metgezellen zijn je begeleiders op weg die je kunt vinden in de zeven hoofd energiepunten van het lichaam ‘de Chakra’s’. In deze workshop ga je kennismaken met deze energetische groep. Via een geleide meditatie ontmoet je één van de krachtdieren die symbool staan voor de fysieke energieën in een van de zeven energiecentrums in je lichaam. Hierdoor kan je je verbinden met de instinctieve kracht en vitaliteit van dit dier. De energie van dit dier kan via jouw SoulCollage® kaart tot je gaan spreken, wat voor kwaliteit het in zich huist en welke boodschap het voor je heeft. Laat je verwonderen!

Tijdens de workshop wordt er ook gebruik gemaakt van de drie transpersoonlijke kaarten. Deze ondersteunen je bij het maken van de SoulCollage® kaarten en bij het lezen van je kaarten. De transpersoonlijke kaarten zijn altijd zonder oordeel én zijn in stilte altijd aanwezig.

 • De Bron ; het AL en is voorbij de vorm. Het is waar alles vandaan komt. Alles wat ooit was, is en zal zijn. Dit is een kaart die de essentie daarvan weerspiegelt.
 • Jouw zielsessentie ; de vonk van de Bron, vanaf de geboorte in elk levend ding. Dit is de  blauwdruk van wie jij in wezen bent, puur en onschuldig. Dat veranderd niet. Jij blijft jij, de ziel van wie jij werkelijk bent. Het heeft geen schaduw nog antwoorden.
 • De getuige ; de spiegel( bewustzijn). Het stelt je in staat afstand te nemen en jezelf te zien in de spiegel, zonder oordeel. Is vormloos, heeft geen schaduw en geeft geen commentaar. 

Deze groep belichaamt de psychologische kant van de ziel en bestaat uit je innerlijke stemmen, je karaktertrekken en je persoonlijkheidsdelen. Zij kunnen de regie nemen in je leven, door in hun kracht te gaan staan of in hun valkuil te stappen.
Dat betekent dat ze in of uit balans kunnen zijn. Je kunt ervaren hoe je innerlijke delen een stem krijgen en je steeds meer in verbinding komt met jouw innerlijke wijsheid.

Kaarten die bij deze groep horen zijn bijvoorbeeld: 

 • de innerlijke criticus
 • De verantwoordelijke
 • Het blije kind
 • De uitsteller

Dit is de relationele groep en bestaat uit mensen, familie, leraren, plaatsen of dieren die een belangrijke plaats of betekenis in jouw leven hebben. Denk hierbij aan voorouders, huisdieren, bomen of  plekken die een bijzondere plek in je hart hebben. Met hun speciale energie verrijken ze jouw leven. Deze kaarten kunnen dienen als hulp om iets af te sluiten of te helen, of kunnen als bemiddelaar fungeren.

Kaarten die bij deze groep horen zijn bijvoorbeeld:

 • Familieleden
 • Huis/dieren
 • Leraren
 • Grootheden
 • Voorouders
 • Natuur

Met het thema ‘Loop je levenspad’ laat je via de sjamanendrum en het energetisch reinigen met Salie, alles los wat je nu niet meer nodig hebt. In stilte loop je via het labyrint jouw levenspad, in verbinding met de aarde en de bron, waarbij je inzicht krijgt in de rode draad van je leven.

Het labyrint is een eeuwenoud symbool voor de weg die je aflegt, bijvoorbeeld als je een nieuwe fase van je leven ingaat. Je neemt afscheid van het oude en gaat op pad, het labyrint in, op zoek naar nieuwe betekenis. Soms lijk je er te zijn. Dan ben je er weer ver vanaf. Als je ontdekt wat wezenlijk belangrijk voor je is, heb je de kern bereikt, letterlijk én figuurlijk. Je neemt je ervaringen mee en schrijft daarna op wat belangrijk is voor jou. Je deelt wat je wilt delen in de groep en maakt je eigen SoulCollage® kaart. Dan begint de weg terug, het labyrint uit. De uitdaging is dan deze nieuwe kennis vorm te geven in het leven van alledag. Voor jezelf. En voor anderen!

Jouw trainers

SoulCollage®

Beschikbare data
Aantal personen
Locatie
Totaalprijs €69,00
Adviesgesprek aanvragen

Thermen Resorts

Wist je dat Thermen Berendonck, Thermen Bussloo, Thermen Bad Nieuweschans en Thermen Soesterberg de locaties zijn van onze Retreats?

lees meer

Gratis adviesgesprek

Jij weet waar je naartoe wilt. Wij weten welke workshop, programma of opleiding hier bij past. We helpen je graag met een adviesgesprek!

Adviesgesprek

Maak een keuze.