contact informatie retreats

Blijf op de hoogte van Retreats!

Start vandaag met verdieping, ontspanning én nieuwe energie. Schrijf je in voor onze mailings.

Meld je aan

Week van de werkstress

Ben jij wel eens minder efficiënt en productief? Heb jij regelmatig een vol hoofd en weet je niet waar je moet beginnen of stel je dingen uit? Heb jij af en toe een kort lontje? Dan kan het zijn dat de balans tussen werk en privé is verstoord.

Week van de werkstress

Van 14 t/m 18 november is het de ‘Week van de Werkstress’ Deze week is in het leven geroepen op initiatief van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Jaarlijks lopen maar liefst meer dan een miljoen mensen risico op een burn-out. En het is ook bekend dat langdurige stress slecht voor je gezondheid is. Niet alleen zorgt het voor allerlei lichamelijke klachten, maar ook helder denken wordt steeds lastiger. Ons lichaam én ons brein gaat als het ware in een soort ‘lockdown’.

Wat nu als je het punt bereikt waarop werkdruk overgaat in werkstress? Wij hebben tips, workshops en programma's voor jou!

Weetje; in onze resorts zijn in deze week van de werkstress ook de rituelen en belevenissen aangepast. Ontdek fijne ademmeditaties, mindfulness rituelen, yoga in de sauna en meer als je na je fijne workshop heerlijk gaat ontspannen in onze wellness!

Met Retreats brengen wij ontspanning en verdieping samen. Op een praktische manier en op één plek: onze prachtige resorts. We hebben alles in huis om jou gezonder, sterker en gelukkiger in het leven te laten staan.

Maar óók willen we je inspireren met fijne artikelen en veel tips; je vindt ze hieronder!

"Sometimes the most productive thing you can do is relax"

Thermen Resorts

Wist je dat Thermen Berendonck, Thermen Bussloo, Thermen Bad Nieuweschans en Thermen Soesterberg de locaties zijn van onze Retreats?

Lees meer

Gratis adviesgesprek

Jij weet waar je naartoe wilt. Wij weten welke workshop, programma of opleiding hier bij past. We helpen je graag met een adviesgesprek!

Vraag aan

Maak een keuze.