Agenda
Reserveer direct
contact informatie retreats

Blijf op de hoogte van Retreats!

Start vandaag met verdieping, ontspanning én nieuwe energie. Schrijf je in voor onze mailings.

Inschrijven

Zin in je verhaal

Zingeving Inspiratie Patronen doorbreken

Herken je dat? Je krijgt tijdens een sollicitatie de vraag ‘Waar zie jij jezelf over vijf jaar?’, of een oude bekende stelt je de vraag ‘Hoe ziet jouw leven er tot nu toe uit?’. Vragen waar je niet direct een antwoord op hebt én door de dagelijkse beslommeringen veeg je ze ook snel weer van de baan...

Tóch is het nuttig om na te denken over deze vragen. Het geeft je richting in je leven. Een houvast. En het geeft je meer zelfkennis, zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld. In deze workshop gaan we op zoek naar jouw inspiratie en zingeving. Zie het als een reis naar een prachtige bestemming!

Boek deze workshop

Reis door jouw levensverhaal

Je denkt misschien: levensverhalen zijn voor bekende mensen of voor senioren. Niets is minder waar. Want iedereen heeft een verhaal. En het onderzoeken van je verhaal kan je, hoe oud of jong je ook bent, zoveel brengen. Denk aan voldoening, energie, begrip, troost en bewustere keuzes.

Wat ga je beleven?
Persoonlijke ontwikkeling begint met het enthousiast worden over je eigen verhaal. In deze workshop staan we daar bij stil én gaan we aan de slag met jouw verhaal. In vijf stappen gaan we terug naar de basis: de periode van 0 tot 28 jaar. Zó maak je kennis met de vier eerste levensfasen en ontdek je hoe deze verband houden met verschillende ontwikkelingsthema’s. Tegelijkertijd leggen we de link met het ‘nu’. Door het verbinden van verleden, heden en toekomst, kom je dichter bij jezelf waardoor je beter weet wat je wilt én in je mooiste zelf gaat staan.

Wat kan deze workshop voor jou betekenen?

Praktische informatie, goed om te weten;

In Hotel Thermen Bussloo ontvangen we je met:

- een kopje koffie of thee en iets lekkers bij ontvangst
- een verzorgde lunch
- de hele dag koffie/thee/water, fruit en wat lekkers tussendoor

Na afloop van de workshop kun je nog tot 23.00 uur (kosteloos) genieten van heerlijke momenten in onze sauna's en baden.

De workshop start met een rustig kennismakingsmoment. Vervolgens luister je naar een persoonlijke storytelling van Susanne en wordt duidelijk dat je naar het levensverhaal kunt kijken vanuit vier fasen. Dan is het tijd om zelf aan de slag te gaan en ga je een mini-journey maken door jouw eerste vier levensfasen (0-28 jaar). Met prikkelende vragen brengt Susanne je terug in de tijd om je herinneringen te verhelderen.

Opnieuw een moment van bezinning. Even rustig genieten van een uitgebreide lunch. Waarna je met nieuwe kracht aan de slag kunt gaan.

In de middag brengen we de reiservaringen die je de ochtend hebt gehoord, geschreven en hebt ontdekt samen. We verdiepen ons in die ervaringen en leggen aan de hand van verschillende vormen verbanden. Door de inzichten die je verkrijgt, word je je bewust(er) welke nieuwe stap(pen) je kunt gaan zetten richting de toekomst.

Vanaf dit moment heb je alle tijd om even na te praten, weg te dromen of nog even te mijmeren in de wellnessfaciliteiten van Thermen Bussloo. Zó is het een dag waarin je zowel innerlijk als uiterlijke zorg aan jezelf besteedt. Het zal je goed doen, dat beloven we je!

Jouw trainer

Zin in je verhaal

Reserveer nu

Beschikbare data
Aantal personen
Locatie Thermen Bussloo
Totaalprijs €195,00

Maak een keuze.