contact informatie retreats

Blijf op de hoogte van Retreats!

Start vandaag met verdieping, ontspanning én nieuwe energie. Schrijf je in voor onze mailings.

Meld je aan

Balans, ontwikkeling en groei

Retreats voor werkgevers en werknemers

Organisaties zijn in beweging. Medewerkers bewegen mee. Althans, dat wordt van ze verwacht. Flexibel in kunnen en doen. En tegelijk groeien in kwaliteiten en mogelijkheden. Van werknemers vraagt dat kracht, zelfkennis en vaardigheden. Van werkgevers vraagt het aandacht, verantwoordelijkheid en de juiste begeleiding.

Burn-outs, stressklachten, veelvuldig ziekteverzuim of zelfs langdurige uitval. Je wilt het voor zijn. Sterker nog, je wilt het voorkomen, want je gunt je werknemers de regie over een gezond leven, vol energie en balans. Jij gaat voor vitale en gezonde medewerkers, daar pluk je als werkgevers immers toch ook de vruchten van?

Het traject: van vraag naar resultaat

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Retreats brengt balans waar het soms zoek lijkt en evenwicht waar dat nodig is. Met korte, praktische programma’s geven wij jouw medewerkers inzichten, handvatten en tools om in beweging te komen en te blijven. Concreet, doelgericht en direct toepasbaar. Daar heb je als organisatie en als medewerker immers het meest aan.

Onze programma’s en coaches zijn gericht op resultaat en meer nog: op de mens achter de werknemer. Want stress, belemmeringen, energietekort of obstakels in groei en ontwikkeling komen niet alleen van de werkvloer. Deze hebben veelal een diepere, persoonlijke oorzaak. Daarom ligt de focus van onze programma’s en trainingen op zelf ontdekken, doen en ervaren.

Voor vitale medewerkers

Fitte én vitale medewerkers, dát wil toch iedere werkgever Voelen jouw medewerkers zich goed, gezond en gelukkig, dan stralen zij dat ook uit in én op hun werk. Al onze workshops, meerdaagse programma's en opleidingen dragen bij aan de vitaliteit van jouw medewerkers. Direct of indirect. Heeft jouw bedrijf een vitaliteitsplan of doelstellingen op dit gebied? Wij denken graag mee aan een passend plan!

Een-op-een coaching of zelf aan de slag met praktische kennis en tools. Dát leidt tot nieuwe inzichten, directe verandering en passende, bewuste keuzes. Dat is onze ervaring en die van de vele deelnemers die wij al mochten begeleiden op hun weg naar groei en ontwikkeling, zowel persoonlijk als professioneel. 

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Ontdek samen met onze experts wat echt bij jou óf jouw medewerker(s) past. Bekijk ons aanbod óf vraag een gratis adviesgesprek aan.

 

Onze trainers

Samen met een team van trainers met verschillende expertises staan we iedere dag klaar om je te helpen groeien naar de beste versie van jezelf.

Ons aanbod

Een workshop van een middag, een meerdaagse retreat mét hotelovernachtingen of een opleiding in meerdere dagdelen.
Werk aan lichaam, geest en groei op de manier die bij jou óf jouw medewerker past.

Maak een keuze.